LogoCap    

Inici

Català

Castellano

Mapa Web

Correu

 

Integració social, laboral i cultural de col·lectius en risc d'exclusió

 

Inici -> Col·labora -> Socis/es

   

Vols ajudar-nos?

Socis / Sòcies

 

Vols fer-te Soci o Sòcia i col·laborar activament en el nostre Projecte Social?
El nostre objectiu és assegurar una atenció sistematitzada i de qualitat per a aquelles persones que es troben en situació de marginació o en una alt risc d'estar-ho, fent possible la seva inclusió social, laboral i cultural a la societat.
 

Les teves dades passaran a formar part d’un fitxer automatitzat titularitat de la Fundació Femarec per mantenir-te periòdicament informat/ada de totes les activitats que realitzem, així com també de les invitacions per assistir a actes de la Fundació, a qui autoritzes l'abonament al número de compte a sota indicat, dels rebuts que siguin presentats per al seu cobrament per Femarec, s.c.c.l., als efectes de la Llei 16/2009 de 13 de novembre de Serveis de Pagament.

Podràs exercir els teus drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició en qualsevol moment, en els termes establerts a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, remetent notificació escrita a tal fi per gestionar la seva aportació econòmica així com la relació entitat-soci/sòcia, a la Fundació Femarec al carrer Sardenya, núm. 68-72, baixos, 08005 de Barcelona. En cas de no desitjar rebre més informació, si us plau, indica-ho escrivint "NO" en la casella següent:


 

Aquest compromís quedarà anul·lat en el moment que el titular del compte ho sol·liciti Recordi que la seva aportació econòmica a la Fundació Femarec dóna dret a una desgravació del 25% a la quota de l'IRPF, segons la Llei 49/2002

Femarec et farà arribar periòdicament informació de les activitats que desenvolupem així com invitacions per assistir a els actes que organitzem.

 

 

 Dades personals  (tots els camps son obligatoris)

Nom i Cognom


Adreça

Població

CP

Tel. de contacte


E-mail


Aportació

  mensual trimestral semestral anual 


Una única aportació de


Per xec bancari a nom de Fundació Femarec


Per ingrés al nostre núm. de compte del BBVA:

     0182-2337-78-0011500110


Per domiciliació bancària a Banc o Caixa


 
 

Titular

 

Banc / Caixa

 

Adreça de l'agència

 

Població

 

Codi Client

 

Data


 
Accepto les condicions especificades a l'Avís legal i a la Política de Privacitat. 

Gràcies!

 
 
 

 

Segueix-nos a:  

Facebook Twitter Linkedin YouTube

 
img_peu