Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Protocol d’actuació de Femarec davant la crisi del Coronavirus
18/03/2020 7:57:35 , BarcelonaD’acord amb els principis de responsabilitat que regeixen totes les actuacions de Femarec, des de dijous estem treballant de manera intensiva per afrontar la crisi generada pel Covid-19 i assegurar la protecció de totes les persones que treballen a l’entitat i, molt especialment, de les persones vulnerables que atenem, malgrat la informació confusa i poc concreta que rebem per part de l’administració.

Teletreball a Femarec

En aquest sentit, la primera mesura que s’ha pres ha estat enviar tot el personal amb discapacitat i en situació vulnerable cap a casa, evitant que hagin de desplaçar-se fins al seu lloc de treball i garantint el seu confinament.

En aquesta mateixa direcció, ahir es va habilitar una gran part dels professionals per poder fer teletreball i, durant el dia d’avui, s’enviarà també un segon grup de persones a treballar des de casa.

Mantenim el servei de recollida selectiva de residus

D’aquesta manera, l’entitat només mantindrà actiu el servei de recollida selectiva de residus, considerat servei essencial segons la normativa, fet que suposa que no pugui ser aturat.

A més, des de dijous, totes les accions de formació de l’entitat resten aturades fins a nou avís, d’acord amb l’obligació establerta pel Govern.

En previsió que la situació anirà evolucionant i canviant en els propers dies, informarem, si s’escau, adequadament de les noves mesures adoptades. Tags: Coronavirus,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web