Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Imma Colomer i Pallassos sense Fronteres reben la Creu de Sant Jordi
13/03/2020 12:55:49 , BarcelonaEl Govern de la Generalitat ha acordat aquesta setmana concedir les Creus de Sant Jordi, que distingeixen la trajectòria de 30 personalitats i 15 entitats, en una edició on la societat civil ha pres protagonisme. Els premis, a més, s’han concedit seguint el criteri de paritat pel que fa a la qüestió de gènere i representació territorial.

Reconeixences en l’àmbit social i cultural

D’entre les diverses persones i entitats premiades ens complau molt especialment poder trobar-hi a l’actriu i directora escènica Imma Colomer, ambaixadora de Femarec, i Pallassos Sense Fronteres, cofundada per Tortell Poltrona, també ambaixador de l’entitat. L’ONG ha estat distingida per la seva trajectòria de 27 anys.

A més, enguany la Creu de Sant Jordi es concedeix, també, a Taller Àuria i Prodis, entitats destacades per la seva tasca social de suport a les persones amb especials dificultats i en risc d’exclusió social o vulnerabilitat.

Moltes felicitats a totes elles!!!

Les persones ambaixadores de la Fundació Femarec

Imma Colomer i Tortell Poltrona no només són dues personalitats rellevants i conegudes de casa nostra, sinó que mostren també el seu compromís social com a ambaixadors de la Fundació Femarec. Aquestes persones, més de cent destacats representants del món de la cultura i l’esport de casa nostra, exerceixen d’altaveu de la situació de marginació i oblit en què viuen moltes persones del nostre entorn de manera desinteressada.Tags: Fundació,Ambaixadors,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web