Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Joel Joan, Ruth Jiménez i Judit Martin participaran en la Jornada FemFutur
10/03/2020 15:18:43 , BarcelonaEl proper divendres 20 de març Femarec celebra la Jornada FemFutur, en el marc del Dia Internacional de la Felicitat i en sintonia amb els objectius que marca l’Agenda 2030. En aquesta primera edició de la jornada, aprofitem l’ocasió per inaugurar oficialment el nou centre al Bon Pastor.

En aquest context, totes les persones que s’apropin a Femarec podran recórrer els seus 15.000m2 dedicats a la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat, així com participar de diverses activitats que estaran situades al llarg de l’espai.

Dinamització a càrrec de Judit Martín

La persona que s’encarregarà de dinamitzar tota la jornada serà l’actriu i comediant Judit Martín, coneguda per interpretar “La Vane” al programa Versió a Rac1 o per imitar diversos personatges a Polònia de TV3, entre d’altres.

Joel Joan i Ruth Jiménez presentaran el Premi Femarec

L’actor Joel Joan i la periodista Ruth Jiménez entregaran, de manera desinteressada, el guardó de primera edició del Premi Femarec, una dotació econòmica de 2.000 euros destinada l’entitat Open Arms. Aquesta ONG va ser l’escollida durant una setmana de votacions per les 320 persones que treballen a Femarec.

Representació institucional en la jornada

Des de les 10 i fins les 14 h, acollirem a Femarec totes les persones que s’apropin al nostre centre. A més de les diverses activitats, durant l’acte central, que s’iniciarà a les 11.45 h, hi tindrà lloc l’entrega del premi, així com els parlaments de Chakir El Homrani, Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies i Lucia Martin, Regidora del Districte de Sant Andreu de l’Ajuntament de Barcelona.Tags: FemFutur,Premi Femarec,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web