Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec col·labora amb Cementiris de Barcelona
18/02/2020 16:42:00 , Barcelona



CEMENTIRIS DE BARCELONA, S.A  ha confiat en Femarec per formar i capacitar els seus equips professionals com a Operadors de Plataformes Mòbils de Personal (PEMP).

 

Cursos d’Operadors de Plataformes Mòbils de Personal

L’objectiu d’aquesta formació és proporcionar a la persona operadora les competències per a la conducció, ús i maneig segur de PEMP.

 

L’assoliment satisfactori d’aquesta formació els permetrà obtenir la certificació com a operadors de màquines de braç articulat i tisora sota la Norma UNE-58923:2014, de la qual Femarec té l'homologació.

 

Formació contínua amb Femarec

Aquesta acció està vinculada a un Programa de Formació Continua 100% Subvencionada pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya, adreçada prioritàriament a professionals en actiu.

Femarec és entitat beneficiària i des d’aquest enllaç podeu accedir a tot el catàleg d’especialitats aprovades i els seus programes de contingut. Aquests cursos no exhaureixen crèdits de FUNDAE, informeu-vos sense compromís.

 

La formació afavoreix i incrementa la competitivitat i la productivitat de les empreses ja que potencia i millora les competències dels seus treballadors.

 

 



Tags: Formació Continuada,Formació,formació continuada,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web