Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

La Diputació de Barcelona col·labora amb el projecte Fer+sa Gran de Femarec
28/01/2020 15:33:54 , BarcelonaDurant l’any 2019, la Diputació de Barcelona ha donat suport al projecte Fer+Sa Gran de Femarec, a través de la convocatòria de subvencions de les gerències de Benestar Social de l’àrea d’atenció a les persones.

Promovent un envelliment digne

La totalitat de les persones treballadores del Centre Especial de Treball (CET) de Femarec tenen discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever. Aquests col·lectius envelleixen més ràpid que la resta i pateixen abans els canvis que dificulten seguir treballant amb la mateixa eficiència. Malgrat això, l’activitat laboral els és indispensable ja que es constitueix com l'eix central del seu procés de socialització.

És per aquest motiu que Femarec ha creat el projecte Fer+Sa Gran, un programa d’actuacions transversals i complementàries a l’activitat laboral dels usuaris i de les usuàries, que ofereix també un seguiment individual que té especial cura del seu procés d’envelliment.

L’objectiu del projecte és aconseguir que els i les treballadores del CET arribin amb bones condicions i un rendiment acceptable a la seva edat de jubilació o prejubilació, endarrerint els efectes de l’envelliment i el conseqüent abandonament de l’activitat laboral.

El Centre Especial de Treball de Femarec

El Centre Especial de Treball de Femarec va néixer el 1993 per integrar laboralment un grup de 12 persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever. A dia d’avui, el CET dona feina a un total de 150 persones i ofereix nombrosos serveis amb valor social a les empreses. A més, organitza activitats de caire cultural, esportiu, social i de formació per tal de facilitar la inclusió social de les treballadores i treballadors.

 Tags: Centre Especial de Treball,discapacitat,responsabilitat social,discapacitats,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web