Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec assisteix a l’Acte de Cloenda del Programa Treball als Barris
17/01/2020 13:30:54 , BarcelonaFemarec col·labora impartint accions de formació professionalitzadora al territori en el Programa Treball als Barris de l’Ajuntament de Montornès del Vallès. Ahir, dijous 16 de gener, es va celebrar l’Acte de Cloenda del programa, on hi van assistir diverses personalitats: José A. Montero, Alcalde de Montornès del Vallès; Jordi Mengual, Regidor de l’Àrea d’Acció Social i 1er Tinent d’Alcalde; Rosa Padilla, Coordinadora del Dispositiu d’Inserció Laboral (DIL) del Barri Nord-Olímpia de Montornès, així com el seu equip tècnic, i persones participants del Programa Treball als Barris.

 

Durant l’acte de cloenda va tenir lloc el lliurament de diplomes de cursos que Femarec ha impartit durant l’any 2019:

·        Auxiliar de Serveis (80h). Aquest curs ha tingut 10 persones participants (6 homes i 4 dones) i 2 insercions.

·        Auxiliar de Magatzem (150h). Aquest curs ha tingut 15 persones participants (8 dones i 7 homes) i 7 insercions.

La formació contínua a Femarec

Des de l’any 1994, Femarec ofereix cursos de formació contínua per a professionals en actiuempreses i entitats privades i administracions públiques que vulguin millorar les seves habilitats laborals en qualsevol àmbit productiu. En especial, en sectors que ofereixen serveis per a l'atenció a les persones, així com el sector industrial i l’àmbit del comerç.

La formació afavoreix i incrementa la competitivitat i la productivitat de les empreses ja que potencia i millora les competències dels seus treballadors.Tags: Formació Continuada,formació continuada,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web