Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies col·labora amb Femarec
14/01/2020 16:30:57 , BarcelonaGràcies a la col·laboració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Femarec ha pogut donar continuïtat a diversos projectes durant l’any 2019, en el marc de la convocatòria ordinària de subvencions, com el Servei de Prelaboral i el Servei d’Integració Sociolaboral.

Prelaboral 

Des del servei de Prelaboral atenem diverses persones amb trastorn mental i/o discapacitat intel·lectual que requereixen d'un procés de rehabilitació laboral abans d'obtenir una feina. Les persones beneficiàries del projecte participen en diversos tallers on se les prepara per diferents tasques laborals i se’ls ensenyen habilitats actitudinals i socials. 

Servei d’Integració Sociolaboral (SISL) 

El SISL és un recurs d'atenció social adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual i/o alteracions conductuals que, per diversos motius, no es troben en condicions d'accedir directament al mercat laboral ni d’afrontar de manera autònoma la integració sociolaboral. 

L'objectiu d’aquest projecte és el d’ajudar aquestes persones a adquirir, recuperar i/o mantenir les habilitats i capacitats relacionades amb la inserció laboral, a més de treballar competències transversals com les habilitats de relació interpersonal

Accessibilitat

A més, enguany també hem rebut el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies per a millorar l’accessibilitat del nostre nou local. Aquesta ajuda ha permès cobrir una part de les despeses que suposa la instal·lació de rampes d'accés i baranes per a diversos trams de les escales del local, tant als edificis d'oficines i aules com a la nau on s'ubica la planta de selecció de paper de gestió residus.

Inserció sociolaboral amb Femarec

Femarec portem des de 1991 treballant per a la plena inserció social, laboral i cultural de col·lectius en situació de vulnerabilitat, en especial amb persones que pateixen discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental. Hem inserit laboralment al voltant de 150 persones al nostre Centre Especial de Treball i també formem i orientem a través del nostre departament de formació.Tags: discapacitat,Centre Especial de Treball,integració laboral,discapacitats,CET,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web