Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Cristian Alonso guanya la cursa Mercabarna en la categoria per a persones amb discapacitat intel·lectual
11/10/2019 14:37:09 , BarcelonaEl passat diumenge 6 d’octubre, Cristian Alonso, treballador de la secció de Gestió de Residus del Centre Especial de Treball, va resultar campió en la categoria de persones amb discapacitat intel·lectual de la Cursa Mercabarna. Del total de 2.500 participants, en Cristian va assolir la posició seixanta-sis després de córrer els 5 quilòmetres de recorregut per les instal·lacions de Mercabarna amb una marca de 22 minuts i 15 segons. L’atleta de Femarec, a més, ha participat en totes les edicions de la cursa que s’han celebrat fins avui.

La Cursa Mercabarna

En la seva cinquena edició, la causa solidària de la cursa de Mercabarna ha estat la recollida d’excedents de menjar de restaurants, hotels o càterings de Barcelona i la seva distribució en menjadors socials. Els aproximadament 6.000 euros recaptats, doncs,  seran destinats a aquesta causa.

Femarec i l’esport

L’equip de futbol de Femarec es va iniciar l’any 1996 de manera espontània quan alguns dels treballadors del CET, per iniciativa pròpia, van començar a quedar periòdicament per jugar en un parc públic. Un any més tard, l’equip es va consolidar i es van inscriure com a equip de futbol de Femarec a l’ACELL.

Actualment, Femarec té dos equips de futbol inscrits a l’associació, integrats per persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever, que es troben setmanalment per entrenar.Tags: discapacitat,Centre Especial de Treball,discapacitats,CET,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web