Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Francesc Tena, usuari del CET de Femarec, al 10è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona
20/09/2019 13:34:46 , BarcelonaAquest cap de setmana arriba La Mercè, la festa major de la ciutat de Barcelona. Durant cinc dies, la capital catalana s’omple d’activitats de tota mena obertes a tothom. Enguany, en el marc d’unes festes que es reconeixen més inclusives, se celebra la 10a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, organitzat per la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquest trofeu és una cita esportiva ja consolidada, havent esdevingut un dels tornejos de futbol sala daptat per a persones amb discapacitat intel·lectual més importants a la ciutat. La competició fomenta l’esport i el lleure entre les persones amb discapacitat intel·lectual com una via d’integració social.

Els partits tindran lloc dissabte 21 i el matí de diumenge 22 de setembre i els equips que hi competiran seran Special Olympics Catalunya, l’anglès Watford FC CSE Trust, el nitts FVCF i l’italià ASC Pepo Team Cremona.

Femarec amb Special Olympics Catalunya

Francesc Tena, un dels vuit futbolistes convocats per l’equip català que participarà al torneig, treballa en la secció de gestió de residus del Centre Especial de Treball de Femarec.

L’equip de futbol de Femarec es va iniciar l’any 1996 de manera espontània quan alguns dels treballadors del CET, per iniciativa pròpia, van començar a quedar periòdicament per jugar en un parc públic. Un any més tard, l’equip es va consolidar i es van inscriure com a equip de futbol de Femarec a l’ACELL.

Actualment, Femarec té dos equips de futbol inscrits a l’associació, integrats per persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever, que es troben setmanalment per entrenar.Tags: discapacitat,Centre Especial de Treball,discapacitats,gestió de residus,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web