Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Arriba setembre i torna la temporada de teatre!
06/09/2019 14:26:38 , BarcelonaLes vacances s’han acabat per a molts de nosaltres però no patiu que els plans no s’acaben. Amb la tornada al setembre, Pot Teatre reprèn els assajos i es prepara per a una nova temporada carregada d’il·lusió i molta màgia.

De moment, us podem avançar quina serà la pròxima cita. El vinent mes d’octubre, el diumenge dia 20, la Sala El Modern del Teatre L’Artesà de El Prat de Llobregat acollirà la producció “Els músics de Bremen in concert” a les 12h. Ben aviat us informarem sobre com aconseguir les entrades.

Els músics de Bremen in Concert

Aquesta adaptació musical del clàssic conte dels germans Grimm és, fins al moment, l’obra més exitosa de la companyia, amb la qual ha visitat teatres d’arreu del territori català. La representació és una obra pel públic familiar on quatre animals, que els seus amos volen sacrificar per vells, creen un grup de música. I és que mai s’és massa vell pel Rock&Roll!

"Els Músics de Bremen in Concert" ha estat dirigida per Albert Gràcia, actor i director de teatre amb una àmplia experiència professional, i compta amb cançons originals composades pel músic Keco Pujol, cantades en rigorós directe pels actors i actrius de la companyia. A més, l’obra dona un pas més enllà en la interpretació, incorporant també la coreografia de Griselda Astudillo.

La companyia de teatre de Femarec

Pot Teatre és una companyia formada íntegrament per actors i actrius amb discapacitat intel·lectual i/o Trastorn Mental Sever, que compta amb 20 anys de trajectòria. Va néixer com una eina terapèutica de Teatre Social i avui dia el projecte de Femarec ha aconseguit fer del teatre la professió amb la que es guanya la vida aquest col·lectiu, assolint una gran fita per a la seva plena inclusió al món cultural.Tags: Teatre,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web