Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Pot Teatre presenta “Tot Esperant Godot, el musical” al Teatre Tantarantana
14/05/2019 15:26:45 , BarcelonaDesprés de la temporada al Teatre Condal amb “Els músics de Bremen in Concert”, Pot Teatre no s’atura, ans al contrari. Aquest proper cap de setmana, la companyia de teatre inclusiu de Femarec estarà present al Teatre Tantarantana amb la seva última obra: “Tot esperant Godot, el musical”, que tornarà als teatres de Barcelona després de la seva estrena a la Sala Barts de Barcelona.

Una nova versió del clàssic de Samuel Beckett

L’espectacle és una obra de teatre de l’absurd, que va suposar una renovació de l’escriptura dramàtica en el seu origen en establir noves relacions entre personatges, temps, espai i llenguatges escènics. Mentre Vladimir, Estra i Go esperen l’arribada de Godot, mantenen un diàleg al voltant de l’espera en el qual no hi té lloc cap fet rellevant. Pozzo i Lucky -amo i esclau- i el missatger ajuden a amenitzar l’espera dels protagonistes.

Pot Teatre afronta un gran repte a l’hora de versionar el clàssic “Tot esperant Godot” ja que la companyia hi aporta una visió i un plantejament escènics totalment nous. El format de l’adaptació és un musical i es planteja una posada en escena on temps i espai són indeterminats i ahistòrics. No obstant, l’espectador percep símbols que el traslladen a ambients diversos com el d’un cabaret, un western antic o bé una sala contemporània. La música en directe, amb un piano de fons acompanyant el text, i la interpretació dels actors contribueixen a dotar l’espectacle de dinamisme.

Compra entrades amb els millors descomptes!

Les diferents cites tindran lloc el divendres 17 de maig i el dissabte 18 a les 21h i el diumenge 19 a les 19h.

Les entrades tenen un cost de 21 euros a taquilla però us oferim promocions per les que l’entrada us sortirà a meitat de preu: la prevenda a 12 euros fins el dia de l’estrena i els descomptes amb carnet de discapacitat i menors de 20 anys a 11 euros.Tags: Teatre,discapacitat,discapacitats,malaltia mental,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web