Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Pot Teatre estrena temporada al Teatre Condal
07/05/2019 17:07:40 , BarcelonaUn dels teatres més rellevants de la ciutat de Barcelona, el Teatre Condal, és l’encarregat d’acollir durant aquest mes de maig les noves funcions de Pot Teatre, que van començar el passat diumenge dia 5, amb “Els Músics de Bremen in Concert”. Aquesta adaptació musical del clàssic conte dels germans Grimm és, fins al moment, l’obra més exitosa de la companyia, amb la qual ha visitat teatres d’arreu del territori català.

 

Els Músics de Bremen in Concert de Pot Teatre

L’espectacle, que també se celebrarà els diumenges 12 i 19 de maig a les 12h, està recomanat per a totes les edats i és ple de valors pedagògics com l’amistat, la solidaritat, la tolerància i el respecte a la diversitat.

 

Els Músics de Bremen in Concert ha estat dirigida per Albert Gràcia, actor i director de teatre amb una àmplia experiència professional, i compta amb cançons originals composades pel músic Keco Pujol, cantades en rigorós directe pels actors i actrius de la companyia. A més, l’obra dona un pas més enllà en la interpretació, incorporant també la coreografia de Griselda Astudillo.

 

Aquestes funcions s’emmarquen en el Club Onyric,un projecte artístic de Grup Focus, impulsat per Daniel Anglès i inspirat en la tradició anglosaxona, que té la voluntat d’esdevenir l’espai de referència del teatre musical al nostre país.

 

Gran descompte per a les darreres funcions

Per tal de garantir l’èxit de les funcions, disposem d’una nova oferta especial, la Promoció per a familiars i amics de Femarec, que fins ara oferia un 25% de descompte per a cada funció, i avui ofereix entrades a 7 euros! Ja no tens excusa!

 

Pròximes funcions de Pot Teatre

Les cites del Teatre Condal se sumen a les que pròximament oferirà la companyia al Teatre Tantarantana, on els dies 17, 18 i 19 de maig s’hi representarà la darrera obra de Pot Teatre: “Tot esperant Godot, el musical”. Una adaptació del clàssic de Samuel Beckett que torna a Barcelona després de la seva estrena a la Sala Barts

Tags: Teatre,malaltia mental,discapacitat,discapacitats,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web