Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec participa al projecte “Mou-te! Sis potes millor que dues!”
30/04/2019 15:33:14 , BarcelonaVuit usuaris del Centre Especial de Treball de Femarec, que presenten problemes d’envelliment per millorar el seu funcionament cognitiu, físic i/o social, han començat avui la seva participació al projecte “Mou-te! Sis potes millor que dues!”, un programa de caminades en grup amb companyia de gossos de teràpia assistida als barris de Bon Pastor i Baró de Viver.

Aquest projecte té per objectiu promoure el benestar físic, psicològic i social de les persones adultes mitjançant caminades en companyia de gossos de teràpia assistida per la vora del riu. L’any 2017 se’n va iniciar una prova pilot, a partir dels beneficis vistos amb la interacció entre persones i animals com la disminució de la depressió, l’ansietat, l’aïllament social, menor risc d’infarts, pressió arterial disminuïda i augment de l’activitat física.

Fins ara, “Mou-te! Sis potes millor que dues” ha permès als seus participants conèixer noves persones i fer noves amistats, alhora que aquestes se senten atretes pel projecte gràcies a l’interès pels gossos, a ser més actius físicament i a millorar el seu estat d’ànim.

Enguany, i degut al seu èxit, aquesta activitat es celebrarà els dimarts i els dijous enlloc d’un sol dia a la setmana, des d’ara i fins l’octubre. Aquest programa va dirigit a les persones amb diversitat funcional i persones amb problemes de salut mental.

El CET de Femarec

El Centre Especial de Treball de Femarec va néixer el 1993 per a integrar laboralment un grup de 12 persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever. En aquell moment s’oferien serveis de muntatges elèctrics i recollida selectiva de residus. A dia d’avui, més de 150 treballadores i treballadors amb discapacitat ofereixen molt més d’altres serveis com la destrucció confidencial de documentació i la destrucció per a la protecció de marca, la digitalització de documents, canastretes per a nadons i lots de Nadal, vestuari laboral, manipulats, picking, material d’oficina, recuperació i reparació de màquines i dispositius varis, serveis d’impremta i merchandasing.Tags: Centre de Dia,discapacitat,Centre Especial de Treball,discapacitats,CET,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web