Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

El Servei de Prelaboral i SISL, al carrer per Sant Jordi
26/04/2019 14:15:58 , BarcelonaUn any més, aquest Sant Jordi, els participants del Servei Prelaboral, que atén persones amb diagnòstic de trastorn mental, i del Servei d’Integració Sociolaboral (SISL), que atén persones amb discapacitat intel·lectual, han muntat una paradeta als carrers de Barcelona per vendre els obsequis que ells mateixos havien preparat les darreres setmanes.

La paradeta es va situar a la Rambla del Poblenou, davant del Casino d’aquest barri, i els participants van atendre-la al llarg del dia. L’objectiu principal d’aquesta activitat és que els participants d’ambdós serveis posin en pràctica i desenvolupin competències i habilitats que els ajudin a preparar-se pel seu futur laboral. Alhora, la seva autoestima en resulta afavorida.

A més a més, al ser una activitat que s’executa de forma conjunta, també es treballen la interrelació i la cooperació entre els participants de Prelaboral i SISL.

Els productes del Prelaboral

Els obsequis que es van vendre al llarg del dia, a més de roses, van ser:

  • Bosses de tela: dos models diferents, amb el drac o la princesa, i les frases “Et menjaria a petons” o “T’estimo del dret i del revés”.

  • Kit de dos imants pintats a mà amb retoladors de colors. L’un amb un cor i l’altre amb una frase de felicitació de Sant Jordi.

  • Roses de sabó fetes a mà.

  • Tasses: seguint el mateix disseny que el de les bosses, amb la princesa o el drac i una frase acompanyant el dibuix.

Amb la venta d’aquests productes i tots els diners recaptats, els participants de tots dos serveis escolliran una activitat que complementi els objectius que treballen per tal de realitzar-la de manera conjunta.

Els serveis de Prelaboral i SISL de Femarec

El servei Prelaboral de Femarec és un servei social especialitzat que, coordinat amb els serveis socials, sanitaris, formatius i laborals, intervé en persones amb problemàtica social derivada del diagnòstic de trastorn mental, que presenten un nivell d'autonomia personal que permeti capacitar-les perquè adquireixin les competències necessàries per incrementar el seu nivell d’ocupabilitat i facilitar la seva inserció laboral.

El SISL és un recurs d'atenció social adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual i/o alteracions conductuals que, per diversos motius, no estan en condicions d'accedir directament al mercat laboral ni afrontar de manera autònoma la integració sociolaboral

L'objectiu d’aquest servei és ajudar aquestes persones a adquirir, recuperar i/o mantenir les habilitats i capacitats relacionades amb la inserció laboral, a més de treballar competències transversals com les habilitats de relació interpersonal. Tags: salut mental,discapacitat,malaltia mental,integració laboral,orientació,discapacitats,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web