Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Cursos per a treballadors i treballadores en actiu amb Femarec
26/02/2019 16:24:42 , BarcelonaA Femarec oferim programes de formació professional per a l’ocupació 100% subvencionats, adreçats a treballadors i treballadores en actiu, tant en règim general com d’autònom, promoguts pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

 

Formació professional a Femarec

Els nostres cursos es poden cursar arreu del país, a diverses demarcacions de Barcelona, Girona i Tarragona, així com a Lleida ciutat.

 

Els àmbits de formació són diversos: carretons i plataformes elevadores, seguretat i salut laboral, comerç, habilitats interpersonal o directives, gestió comptable econòmica i financera i de recursos humans, comunicació 2.0, sanitat i serveis a col·lectius a les persones, anglès, llengua de signes i diversos certificats de professionalitat. Per més informació, pots consultar tots els cursos de formació continuada de Femarec.

 

La formació continuada a l’entitat

Femarec, des de 1994, ofereix cursos de formació continuada per a professionals en actiu, empreses i entitats privades i administracions públiques que vulguin millorar les seves habilitats laborals en qualsevol àmbit productiu, especialment en els sectors que es centrin en oferir serveis a l'atenció a les persones. Es dissenyen i implementen plans de formació adreçats a empreses de qualsevol sector que vulguin promoure el coneixement i les aptituds del seu capital humà per tal d’adaptar-se a les necessitats empresarials del segle XXI i s’imparteixen accions sociolaborals i de formació dirigides en el marc de les polítiques actives d’ocupació dels diferents ens locals.Tags: Formació Continuada,Formació,formació continuada,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web