Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines cedirà espais per a la Formació Continuada de Femarec
12/02/2019 15:44:17 , BarcelonaAhir dilluns 11 de febrer, Femarec va signar un acord de col·laboració en la cessió d’espais amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines per l’execució al territori de Programes de Formació Professional per a l'ocupació. Aquests programes, que s’adrecen a treballadors i treballadores en actiu, són 100% subvencionats i promoguts pel del Consorci de la Formació Contínua de Catalunya.

A la signatura hi van assistir l’I·lustríssim Senyor Pere Pladevall Vallcorba, alcalde de Sant Feliu de Codines, i l’Esther Sancho, Responsable de Projectes Socials i Convocatòries d’Ajuts de FEMAREC, SCCL.

Gràcies a aquest acord, Sant Feliu de Codines oferirà als seus ciutadans i ciutadanes la  oferta formativa de Femarec, que inclou cursos de diferents àmbits: Carretons i Plataformes elevadores, Seguretat i Salut laboral, Comerç, Habilitats interpersonals o directives, Gestió comptable econòmica financera i de recursos humans, Comunicació 2.0, Sanitat i Serveis a col·lectius i a les persones, Idiomes i Certificats de professionalitat.

La formació continuada a Femarec

Femarec, des de 1994, ofereix cursos de formació continuada per a professionals en actiu, empreses i entitats privades i administracions públiques que vulguin millorar les seves habilitats laborals en qualsevol àmbit productiu, especialment en els sectors que es centrin en oferir serveis l'atenció a les persones. Es dissenyen i implementen plans de formació adreçats a empreses de qualsevol sector que vulguin promoure el coneixement i les aptituds del seu capital humà per tal d’adaptar-se a les necessitats empresarials del segle XXI i s’imparteixen accions sociolaborals i de formació dirigides en el marc de les polítiques actives d’ocupació dels diferents ens locals.Tags: Formació Continuada,Formació,ocupació,integració laboral,formació continuada,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web