Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Els Músics de Bremen in concert actuaran al Teatre Condal de Barcelona
22/01/2019 15:57:10 , BarcelonaEls diumenges 5, 12 i 19 de maig, el Teatre Condal acollirà la representació de Els músics de Bremen in concert. La companyia Pot Teatre de Femarec actuarà en el marc del Club Onyric, un projecte artístic nascut el passat 2018 a Barcelona en mans de Daniel Anglès i el Grup Focus. Així es va anunciar el passat divendres 18 de gener en la presentació d’aquest projecte al mateix teatre al públic i a la premsa.

El teatre musical és el centre d’Onyric, que busca convertir-se en un espai de referència d’aquest gènere al nostre país, inspirant-se en la tradició anglosaxona i convertint el Teatre Condal en “La casa del musical”.

Venda d’entrades i tarifes especials

Les entrades ja es poden adquirir a la pàgina web d’Onyric a partir de 15 euros si es compren abans del 15 d’abril o bé a partir de 18 euros després d’aquesta data.

Allí hi trobareu diversos descomptes i l’opció d’adquirir el pack família, amb un 20% de descompte per la compra de 4 entrades.

Professionalització de la companyia Pot Teatre

El projecte de teatre de Femarec, amb més de 20 anys de trajectòria a les espatlles, va donar un pas endavant fa un parell de temporades amb l’adaptació musical de l’obra “Els músics de Bremen i la incorporació de l’Albert Gràcia a la direcció.

Femarec, amb el Grup de Teatre Social, va ser pioner en apostar per una companyia de teatre íntegrament composada per persones amb discapacitat amb la voluntat de normalitzar l’accés d’aquest col·lectiu a espais de cultura i creació que fins aleshores els eren totalment aliens. Amb el pas dels anys i 20 espectacles consecutius de creació pròpia, vàrem aconseguir conformar un grup estable d’actors i actrius que han aprés l’ofici i que han esdevingut autèntics professionals de l’escena. És per això que Femarec va decidir fer un pas més enllà i crear la companyia Pot Teatre, amb el repte de fer del teatre més que un instrument d’integració social i cultural, aconseguir que esdevingui l’ocupació professional d’aquests actors i actrius, i acomplir així l’objectiu bàsic que ens mou, afavorir la plena integració social, cultural i laboral dels col·lectius en risc d’exclusió amb tota l’exigència de qualitat i rigor que caracteritzen totes les nostres actuacions.Tags: Teatre,salut mental,discapacitat,malaltia mental,discapacitats,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web