Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat
04/12/2018 15:27:37 , Barcelona 

Femarec participa en una flashmob commemorativa

El passat dilluns 3 de desembre va ser el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i, per a celebrar-ho, Femarec es va adherir a una iniciativa ben original del barri de Sant Andreu. Emmarcada com una activitat més del programa de la Festa Major del barri, es va celebrar una flashmob com a acte commemoratiu en aquest dia tan especial.

Aquesta activitat va tenir per objectiu compartir un espai, una coreografia i una cançó per tal de fomentar els valors de la diversitat, de la inclusió, del respecte, del treball col·laboratiu, de la proximitat i de la igualtat d’oportunitats.

La cançó escollida per a l’acte va ser “Caminem lluny” de Doctor Prats perquè caminar junts, sempre respectant els ritmes, és essencial per a contribuir en la lluita per una societat més inclusiva i justa.

 

Manifest de denuncia contra les congelacions i les retallades al sector

En el context del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, Femarec també s’adhereix al manifest preparat per AEES Dincat, ECOM, FEPCCAT, Ammfeina SMC, UCCAP, ECAS, Sectorial de Cooperatives d’Iniciativa Social i ACCP. El document pretén denunciar la dècada perduda en els serveis d’atenció i suport a les persones amb discapacitat intel·lectual, amb discapacitat física, amb paràlisi cerebral/pluridiscapacitat i amb problemes de salut mental. La congelació i la posterior retallada de les tarifes amb les que la Generalitat de Catalunya finança els serveis d’atenció a aquestes persones han compromès l’atenció a les persones, la sostenibilitat i el poder adquisitiu de les persones treballadores. Podeu consultar el manifest en aquest enllaç.

 

Femarec, 27 anys treballant per a la inclusió

A Femarec portem des de 1991 treballant per a la plena inserció social, laboral i cultural de col·lectius en situació de vulnerabilitat en espacial, les persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental. Hem inserit laboralment més de 140 persones en el nostre CET, les formem i orientem a traves del nostre departament de formació i promovem activitats culturals com la professionalització de la companyia POT TEATRE, íntegrament composada per actors i actrius d’aquest col·lectiu.Tags: discapacitat,salut mental,Centre de Dia,malaltia mental,integració laboral,discapacitats,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web