Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Pot Teatre estrena Tot esperant Godot, el musical a la Sala Barts
30/11/2018 14:57:00 , Barcelona



La companyia Pot Teatre estrena, el proper dilluns 10 de desembre, el seu nou espectacle: Tot esperant Godot, el musical un clàssic del teatre del segle XX. La cita serà a la Sala Barts a les 20:30h. Just una setmana abans, el dilluns 3 de desembre, l’Auditori de Sant Ildefons de Cornellà acollirà l’assaig general amb públic a les 20h en motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

 

La reconversió d’un clàssic

L’espectacle és una obra de teatre de l’absurd, escrita per Samuel Beckett als anys 40, que va suposar una renovació de l’escriptura dramàtica pel fet d’establir noves relacions entre personatges, temps, espai i llenguatges escènics. El gran tema de l’obra és la incomunicació, una trama que pot simbolitzar el tedi i la manca de significat de la vida humana, essent-ne l’existencialisme un gran element.

 

Tot esperant Godot, el musical suposa un gran repte per a la nostra companyia, ja que afronta una nova visió i plantejament escènic d’aquest clàssic teatral. Pot Teatre reversiona ara aquest clàssic en format musical i planteja una posada en escena on temps i espai son indeterminats i ahistòrics, tot i que l’espectador anirà percebent símbols que el transportaran a ambients diversos com ara un cabaret, un western antic o bé una sala contemporània.

 

Aquesta obra fou estrenada a París l’any 1953 i cinc anys més tard es va representar la seva primera versió en català. Tot esperant Godot, el musical és una obra capdavantera del teatre contemporani que va tenir la seva última representació a la ciutat de Barcelona l’any 2011 al Teatre Lliure, sota la direcció de Joan Ollé.

 

Sinopsi de l’espectacle

Vladimir, Estra i Go esperen que arribi Godot, mentre mantenen un diàleg en el que no es dona cap fet rellevant, però sempre gira al voltant de l‘espera en sí mateixa. Per completar la trama, apareixeran Pozzo i Lucky en els papers d’amo i esclau. Tancarà el missatger, donant resposta a l’espera dels dos protagonistes.

 

Com aconseguir invitacions?

Aconseguir invitacions per a l’estrena d’aquest gran espectacle és molt senzill, cilca aquí i hi trobaràs tota la informació necessària.

 

La companyia Pot Teatre de Femarec

Pot Teatre, seguint amb el seu ambiciós projecte de professionalització, torna a comptar amb la direcció d’Albert Gràcia, cançons composades especialment per a l’espectacle pel músic Keco Pujol i un text adaptat pel dramaturg català, Marc Angelet. Els actors gaudiran de la presència d’un pianista a l’escenari que, a més d’executar les cançons, acompanyarà el seu diàleg.

 

Pot Teatre és una companyia formada íntegrament per actors i actrius amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever, que compta amb 20 anys de trajectòria. Va néixer com una eina terapèutica de Teatre Social i avui dia el projecte de Femarec ha aconseguit fer del teatre la professió amb la que es guanya la vida aquest col·lectiu, assolint una gran fita per a la seva plena inclusió al món cultural.

 

Durant els darrers anys la companyia ha sumat èxits amb Els músics de Bremen in concert i Aquí no paga ni Déu!, espectacles que segueixen en cartera. Els bons resultats es deuen també al seu director, Albert Gràcia, actor i director de teatre amb una extensa experiència professional en el món dels musicals: ha participat, entre d’altres, a La Bella y la Bestia, El Rey León o Fang i setge.

 



Tags: salut mental,discapacitat,malaltia mental,Teatre,discapacitats,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web