Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

El Sant Jordi del Prelaboral
27/04/2018 12:21:38 , BarcelonaPer Sant Jordi, les persones participants del nostre Servei Prelaboral van muntar una paradeta a l’Avinguda Gaudí de Barcelona per vendre obsequis que havien elaborat ells mateixos.

La paradeta va estar muntada des del mati fins al vespre i les persones participants van fer torns per atendre-la. Aquesta activitat els permet posar en pràctica les habilitats adquirides en el servei i també afavoreix la seva autoestima.

Els productes

Els obsequis que es venien eren:

  • Dos tipus de tasses: una amb un dibuix de princesa i la frase: “T’estimo del dret i del reves” i l’altra amb el dibuix d’un drac i la frase “et menjaria a petons”

  • Imants pintats a mà amb rotuladors de colors amb dibuix de princesa o drac.

  •  Sabonets en forma de rosa fets a mà.

  • Bossetes de sabonets fets a mà.

Els resultats

Amb la venta d’aquests productes manufacturats s’ha aconseguit un benefici net de més de 400 euros que es destinaran a fer una excursió que triaran les pròpies persones participants. L’any passat el destí triat va ser Port Aventura.

 

El Prelaboral

El servei Prelaboral és un servei social especialitzat que, coordinat amb els serveis socials, sanitaris, formatius i laborals, intervé en persones amb problemàtica social derivada del diagnòstic de trastorn mental, que presenten un nivell d'autonomia personal que permeti capacitar-les perquè adquireixin les competències necessàries per incrementar el seu nivell d’ocupabilitat i facilitar la seva inserció laboral.Tags: salut mental,discapacitat,malaltia mental,integració laboral,orientació,discapacitats,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web