Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec participa al primer Saló de l’Ocupació Juvenil
16/03/2018 10:45:01 , BarcelonaEls dies 14, 15 i 16 de març s’ha celebrat a Barcelona el Saló de l’Ocupació Juvenil, on Femarec ha tingut un estand informatiu i ha dut a terme algunes innovadores activitats.

 

El Saló de l’Ocupació Juvenil

Aquesta ha estat la primera edició d’aquest esdeveniment, que està organitzat per Barcelona Activa i l’àrea de Joventut en el marc del Pla per al Foment de l’Ocupació Juvenil de Qualitat 2016-2020.

S’ha desenvolupat durant la Setmana de la Formació i el Treball, al recinte firal de Montjuïc, coincidint amb el Saló de l’Ensenyament. A partir de 7 espais diferenciats, el visitant ha pogut apropar-se a entitats del tercer sectorb>, com Femarec, o al món de l’emprenedoria. També ha servit per donar a conèixer els recursos i serveis públics existents, donar assessorament sobre drets i deures laborals, apropar el mercat laboral, o descobrir noves ocupacions i oficis.

 

LaLa dinàmica del Lego

Dijous 15, Femarec ha posat en prèctica una dinàmica innovadora que es realitza amb el joc del Lego. Els participants fan construccions que representen com es veuen en el futur i, a partir de les preguntes dels dinamitzadors, fan un procés d’autoconeixement i introspecció. Per acabar, plasmen en un paper el que els manca per assolir els seus objectius. Aquest dinàmica ha estat conduïda per una pedagoga i un psicòleg de Femarec i hi han participat 10 joves.

 

Femarec i l’Ocupació Juvenil

Femarec dedica gran part de la seva activitat a facilitar la inserció sociolaboral dels joves amb diferents programes d’orientaciób>, pràctiques i formació. . Alguns d’aquests programes són:

InOut i InJove: donen orientació i/o formació professional a joves entre 16 i 19 anys i estan emmarcats en la Garantia Juvenil.:p>

Femcim: treballa per la inserció social de joves ex tutelats.

Believe in you: Es basa en un procés d’apoderament que es du a terme mitjançant la creació artística i està dirigit a joves entre 16 i 19 anys Tags: PFI,ocupació,Cursos subvencionats,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web