Català    

Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos a 

Qui som

Ajuda'ns a canviar el món

Accions per al Medi Ambient

Sala de premsa

Treballa a Femarec

 Serveis a les empreses

 

Empreses

Formació Psicoteràpia Integració Social i Laboral Coaching laboral

Companyia de Teatre

 
 

Inici -> Catàleg de serveis -> Borsa de treball

Borsa de treball

 
 

Donem resposta a les necessitats d’ocupació de les empreses/entitats

que vulguin col·laborar.

A partir de la detecció conjunta de necessitats i la definició del perfil laboral a ocupar; s’informa sobre les competències professionals i transversals de cada participant prèviament seleccionat, avaluat i valorat. Aquest procediment permet fer l’aparellament idoni entre el candidat i el lloc a cobrir. Però la nostra tasca no finalitza aquí, oferim, per a tothom que ho vulgui, suport i seguiment per a l’adaptació i manteniment del lloc de treball ocupat.

Oferim a les empreses treballadors/es qualificats, capaços de desenvolupar la seva feina amb les millors condicions, alhora que es facilita assessorament sobre els tipus de contractacions Bonificades per la Seguretat Social i altres,  incentius fiscals i assessorament per acomplir el Reial Decret 27/2000, pel que s’estableixen mesures alternatives a la reserva del 2% de plantilla a favor de persones amb disminució en empreses de més de 50 treballadors que regula la nova Llei General de Discapacitat (RDL1/2013), antiga LISMI (Llei d’Integració Social del Minusvàlid).

Femarec disposa d’una Borsa de Treball per totes aquelles empreses/entitats que hi vulguin col·laborar.  A partir de la demanda inicial de Personal un/a tècnic /a es posarà en  contacte amb vosaltres per tal de definir, conjuntament, les necessitats de la vostra empresa/entitat, els perfils laborals sol·licitats i els termes de col·laboració.

Assessorament sobre l'acompliment de les mesures alternatives a la LISMI (Llei d'Integració Social del Minusvàlid)

Formulari de Demanda de Personal

   
 

   
 
 
 
 

Qui som


Serveis


Comunicació


Avís legal

Contacte

Mapa Web