Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Pot Teatre celebra el Dia Mundial del Teatre des del confinament
27/03/2020 14:58:17 , BarcelonaAvui divendres 27 de març celebrem el Dia Mundial del Teatre en un context de dificultat generat per l’actual situació de crisi sanitària promoguda pel virus Covid-19.

Malgrat les circumstàncies de dificultat, la Companyia Pot Teatre no atura la seva activitat. Les actrius i els actors són a casa confinats però segueixen treballant en la preparació del seu nou espectacle. Tot i que no us en podem desvelar massa, aquí teniu un petit tastet del que vindrà!

Aquí no paga ni Déu a Mollerussa, ajornato:p>

El proper 9 de maig Pot Teatre tenia una cita amb el Teatre l’Amistat de Mollerusa., amb la representació Aquí no paga ni Déu, el musical. Com a conseqüència dels esdeveniments succeïts en les darreres setmanes, aquest espectacle queda, de moment, ajornat. Tan bon punt puguem confirmar-vos la nova data us ho farem saber.

La companyia Pot Teatre

Amb el pas dels anys, el que va néixer com una eina terapèutica de teatre social, ha esdevingut la companyia Pot Teatre,/span> que ha aconseguit fer del teatre la professió amb la que actors i actrius amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever es guanyen la vida, assolint una gran fita per a la seva plena inclusió al món laboral. I aquesta és gran fita del sector: aconseguir que el teatre social esdevingui teatre professional, evitar que el teatre inclusiu sigui exclusiu en si mateix.Tags: Pot Teatre,Coronavirus,Teatre,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web