Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

L’Ajuntament de Barcelona col·labora amb Femarec en diversos projectes
21/01/2020 15:29:00 , BarcelonaDurant el darrer 2019, Femarec ha rebut el suport de l’Ajuntament de Barcelona en diversos projectes relacionats amb la millora de la qualitat de vida de diversos col·lectius en risc d’exclusió social, i en aquest cas concret a les persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever. Aquest ajut s’emmarca en les subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat que atorga anualment l’Ajuntament de Barcelona.

 

Projectes inclusius de Femarec

 

Enguany, ha contribuït a l’execució de set dels diversos projectes que realitza Femarec: 

  • Acostem-nos al lleure: aquest projecte promou les actuacions que ofereixen una gamma d'experiències, d'activitats culturals i d'oci prou àmplia per generar preferències, interessos personals i presa de decisions, treballant així l'autodeterminació de les persones amb discapacitat intel·lectual, física i/o trastorn mental sever. La seva instrumentalització es basa en facilitar l'acompanyament que doni suport a aquestes persones durant el seu procés d'inclusió en activitats ordinàries.

  • Espai de les Famílies: es tracta d’una acció de caràcter informatiu i de recolzament, un punt de trobada i diàleg entre familiars de les treballadores i treballadors del Centre Especial de Treball (CET) amb discapacitat intel·lectual i l’equip de professionals que els i les atenen. Es treballa tant de forma individual com col·lectiva.

  • Fer-sa+Gran: un projecte d’actuacions transversals i complementàries a l’activitat laboral de les persones treballadores del CET, que ofereix també un seguiment individual que té especial cura del seu procés d’envelliment. L’objectiu és aconseguir que arribin amb bones condicions i un rendiment acceptable a la seva edat de jubilació o prejubilació, endarrerint els efectes de l’envelliment i el conseqüent abandonament de l’activitat laboral.

Volem agraïr a l’Ajuntament de Barcelona el seu suport i la seva col·laboració amb Femarec, fet que facilita la nostra tasca i suposa una gran ajuda per a la millora de la qualitat de vida de les persones en risc d’exclusió social.

 

La tasca social de Femarec

 

Des del 1991, Femarec es dedica a facilitar la inserció sociolaboral de persones en risc d’exclusió social per diverses raons: atur, immigració, discapacitat, trastorn mental, entre d’altres. L’entitat ha atès més de 10.000 persones d’aquests col·lectius en aquests 28 anys de trajectòria. A més, Femarec ofereix serveis a les empreses a través del Centre Especial de Treball, que dóna feina estable a unes 150 persones amb discapacitat i/o trastorn mental sever.Tags: responsabilitat social,aportació,Centre de Dia,malaltia mental,discapacitats,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web