Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

L’Ajuntament de Barcelona col·labora amb la instal·lació d’un ascensor al nou Espai Femarec
10/12/2019 15:32:13 , BarcelonaFemarec ha viscut aquest 2019 un any de canvis. Després de mesos de reformes i adaptació del nou local a la normativa vigent, les tres seus històriques de l’entitat es troben en un mateix espai al barri del Bon Pastor.

D’entre les diverses necessitats que presentava el nou local, calia garantir l’accessibilitat a totes les persones treballadores, usuàries i participants de Femarec. És en aquest context que hem rebut el suport de l’Ajuntament de Barcelona en la instal·lació d’un ascensor. Aquesta ajuda ha permès cobrir una part de les despeses que suposa la seva instal·lació i alhora millorar l’accessibilitat del nou local per tal que qualsevol persona pugui moure-s’hi lliurement.

El nou Espai Femarec és una realitat

El novembre de 2018 vam iniciar la primera de les diverses fases del procés de trasllat de les tres seus de Femarec. Al cap d’uns mesos de convivència amb les obres, al mes de maig es va produir la darrera fase del trasllat.

El nou Espai Femarec és ja una realitat i la seva consolidació es deu, entre d’altres, al suport de l’Ajuntament de Barcelona en matèria d’accessibilitat, en el marc de la convocatòria d’Arranjament i adequació de locals d’ús de les entitats inscrites en el cens d’entitats juvenil.

El trasllat ha perseguit en tot moment els objectius socials de Femarec, que son, des dels seus inicis, la cerca d’igualtat d’oportunitats per a les persones més desfavorides i la cura del medi ambient.Tags: responsabilitat social,aportació,RSC,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web