Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Sant Jordi i la cultura, sempre de la mà
23/04/2019 17:15:24 , BarcelonaLa Diada de Sant Jordi és una data rellevant pel calendari dels catalans. Qui disposa d’una estona surt a passejar, a veure com s’han vestit els carrers i a deixar-se endur per les paradetes que s’hi anirà trobant. Sant Jordi, a més d’un dia per a mostrar la nostra estima a tots aquells qui ens envolten, és també una gran festa cultural. Per això, si encara no saps quin llibre regalar o bé vols fer un detall diferent i no saps el què, a Femarec t’oferim una proposta amb valor cultural i també social: regalar teatre amb valor inclusiu.

Al maig, Pot Teatre serà al Teatre Condal i al Teatre Tantarantana

La companyia de teatre de Femarec, Pot Teatre, afronta, aquest proper mes de maig, un gran repte per a la seva trajectòria: fer temporada simultània a dos grans teatre de la ciutat de Barcelona.

Els diumenges 5, 12 i 19 de maig a les 12h, la companyia representarà “Els músics de Bremen in Concert” al Teatre Condal i el divendres 17 i dissabte 18 de maig a les 21h i el diumenge 19 de maig a les 19h, el Teatre Tantarantana acollirà l’adaptació del clàssic “Tot esperant Godot, el musical”.

Diversos ambaixadors de Femarec han donat ja el seu suport a aquestes cites i us conviden a assistir-hi: Lloll Bertran, Cesc Gelabert, Rafael Jofresa, Xavi Crespo, Joan Font... També ho ha fet l’actor Quim Masferrer!

Promocions i ofertes

Per tots aquells que tingueu interès en assistir a les representacions i regalar cultura inclusiva, les entrades ja estan disponibles. A més, des de Femarec, us oferim alguns descomptes dels que us podreu beneficiar!

“Els músics de Bremen in Concert” al Teatre Condal

Diumenges 5, 12 i 19 de maig a les 12h.

Les entrades costen 18 euros i les promocions de les que disposem són les següents:

“Tot esperant Godot, el musical” al Teatre Tantarantana

Divendres 17 i dissabte 18 de maig a les 21h, diumenge 19 de maig a les 19h.

Les entrades costen 21 euros a taquilla i les promocions són les següents:

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web