Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

L’Obra Social “La Caixa” col·labora amb el nou espai Femarec
28/01/2019 14:58:07 , BarcelonaEl nou local de Femarec, situat al carrer Torrent de l’Estadella del barri de Bon Pastor de Barcelona és una realitat que va prenent forma i això és, en part, gràcies a col·laboracions com la de l’Obra Social “la Caixa”.

 

Adequació de les necessitats i la normativa

Tot i el bon estat de conservació en què es trobava el nou emplaçament, una sèrie de canvis són necessaris per tal d’adequar-lo a les nostres necessitats empresarials i a la normativa de desenvolupament d’activitats. Una de les actuacions necessàries per a poder seguir endavant amb la nostra activitat són les feines d'enderrocs i desmuntatges, que consisteixen en treure els antics vestidors del personal de l'anterior empresa i la retirada dels sanitaris obsolets en zones on hi haurà espais destinats a altres activitats, en el rebaix de rampes innecessàries i l'obertura de nous passos per a portes, en l'enderroc de revestiments i trasdossats existents i en el desmuntatge de les mampares divisòries en zones d'oficines actuals per poder muntar-hi les noves mampares divisòries amb les distribucions que ens són necessàries en els espais d'oficines, aules i espais diversos.

Les tasques de construcció als interiors consisteixen en el muntatge de totes les mampares divisòries, mampares modulars dobles, construcció d'envans de tabiqueria seca de plaques laminades de guix com a divisòries d'espais, construcció de parets i envans d'obra en espais, així com els nous tancaments i divisòries de cabines sanitàries amb material tipus Fenòlic i la instal·lació de terra tècnic per a les oficines. L’Obra Social “la Caixa”, ha col·laborat en el finançament de part d’aquestes obres.

 

#RefemFemarec

Seguint els principis que ens guien des dels nostres inicis, aprofitem aquest canvi forçat per fer que Femarec sigui encara més social, més innovadora, més integradora i més respectuosa amb el medi ambient. Tot això s’està duent a terme amb més creativitat que recursos econòmics, gràcies a ajudes com les de l’Obra Social “la Caixa” i sense fer cap despesa supèrflua.Tags: responsabilitat social,aportació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web