Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Bankia recolza el Servei d’Anàlisi de l’Ocupabilitat de Femarec
18/12/2018 17:40:53 , BarcelonaUn any més, Femarec ha rebut el recolzament econòmic de Bankia pel Servei d’Anàlisi de l’Ocupabilitat, contribuint a la inserció laboral de 20 persones amb discapacitat.

 

Un programa per a la inserció laboral de persones amb discapacitat

El nostre Servei d’Anàlisi de l’Ocupabilitat es dirigeix a persones que pateixen una discapacitat intel·lectual o un trastorn mental, amb un grau igual o superior al 33%, i que conviuen amb alguna de les discapacitats següents: psíquica, física, sensorial, capacitat intel·lectual límit i/o trastorn mental.

Gràcies a la col·laboració de Bankia, i a través de les diverses actuacions del projecte en el que participa, ha estat possible atendre a 20 persones amb dificultats a l’hora d’accedir a una feina. La intervenció de Femarec, doncs, possibilita i facilita l’adquisició d’unes habilitats i hàbits imprescindibles per aconseguir i mantenir un treball. Això s’aconsegueix a través de l’assessorament personalitzat d’un tècnic referent expert en la inserció laboral del col·lectiu, així com diversos tallers i cursos en diferents àmbits, que varien en funció de la situació i de cada cas.

 

Acció Social de Bankia

Bankia orienta la seva acció social cap a projectes d’integració laboral de persones amb diferents capacitats entre d’altres àmbits. La inversió de Bankia en integració laboral de persones amb discapacitat es deriva dels fons contemplats dins de les mesures alternatives de la Llei General de Discapacitat. Bankia s’ha esforçat per repartir la seva inversió entre ONG de tota Espanya i col·labora aquest any amb els seus múltiples projectes d’àmbit social amb entitats socials distribuïdes per tot el territori nacional.

 

Trobar feina amb Femarec

Femarec és una entitat d’acció social que des de fa 27 anys treballa per la inserció laboral de les persones més desafavorides de la nostra societat. Amb les diverses accions de formació i orientaciós’han atès més de 20.000 persones que cercaven treball.Tags: responsabilitat social,aportació,ocupació,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web