Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Catalunya registra 1.068 desocupats menys
03/08/2018 13:08:09 , BarcelonaLa xifra d’aturats/des a Catalunya ha baixat un 0,29% durant el mes de juliol respecte el juny. En total son 1.068 persones menys a les llistes del SOC (Servei d’ocupació de Catalunya). Actualment, doncs, hi ha 369.124 persones registrades com a aturades.

Líder en tot l’estat

Aquestes dades obtingudes tornen a situar Catalunya com la capdavantera a la baixada de l’atur a Espanya, on un total de 27.141 persones ha trobat feina durant aquest passat mes de juny.

Ritme baix de descens

Tot i portar sis mesos en un continu descens de l’atur, durant aquest juliol el ritme de descens s’ha vist perjudicat. Una situació molt estranya, ja que és durant els mesos d’estiu quan el ritme acostuma a accelerar-se pels contractes temporals i de temporada.

Cursos per aturats de Femarec

Femarec treballa per la inserció laboral des de 1991. Tenim una extensa experiencia en la formació per a aturats i hem ajudat a més de 10.000 alumnes a trovar fenia. Tots els cursos de Femarec están 100% subvencionats per la col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).Tags: ocupació,Cursos subvencionats,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,agència de col·locació,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web