Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec organitza un torneig de Futbol amb equips mixtos
22/06/2018 9:58:41 , BarcelonaFemarec va organitzar dilluns passat, dia 18 de juny, un torneig de Futbol per les participants i els participants dels serveis i programes Prelaboral, SISL, TASCAVIGA, FEMCIM i Joves a les pistes obertes del Parc del Clot.

 

L’objectiu d’aquesta activitat és la inclusió social mitjançant una activitat lúdica i esportiva, així com fer ús dels equipaments municipals. Els equips van ser mixtos, en la línia que segueix Femarec d’impuls d’accions positives per trencar amb els estereotips de gènere ¡ les idees socials preconcebudes, fomentant així una representació igualitària en els diferents àmbits de la vida de les persones (personal, laboral, formatiu, familiar, d’oci, etc.). En finalitzar el torneig es va fer una petita celebració amb un aperitiu.

 

Serveis d’inserció sociolaboral

Prelaboral, SISL, TASCAVIGA, FEMCIM i joves són serveis i projectes d’inserció sociolaboral de Femarec. Aquests están destinats a col·lectius diversos, com joves extutelats, persones amb trastorn mental sever o joves en situación de vulnerabilitat.

Femarec té més de 26 anys d’experiència assessorant i acompanyant persones en la seva cerca d’una feina, durant els quals hem atès més de 10.000 persones i trobat treball per a 1 de cada 3.Tags: salut mental,discapacitat,malaltia mental,ocupació,Cursos subvencionats,Formació,integració laboral,orientació,discapacitats,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web