Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec al Networking del BizBarcelona
01/06/2018 14:00:25 , BarcelonaElisenda Carbí, tècnica de selecció de Femarec, va assistir en representació de l’entitat al Networking intercol·egial coordinat per Gettingcontacts a la fira BizBarcelona. Aquesta activitat té l’objectiu de generar col·laboracions i xarxes de treball.

Femarec ha estat convidat a aquest esdeveniment pel col·legi de pedagogs. La tècnica de Femarec va ser-hi present de 9h a 13h dimecres 20 de maig i va entrevistar-se amb unes 10 persones, dedicant 15 minuts a cadascuna. La majoria de les persones que es van reunir amb Elisenda Carbí són formadors/ores o tècnics/ques d’orientació.

 

El networking

El networking és una pràctica molt extesa dins el món empresarial i emprenedor i fa referència als esdeveniments, tant formals com informals, ens els que el/la participant pot construir una xarxa de contactes que el/la poden ajudar a generar oportunitats de negoci o laborals.

Una tècnica molt eficient a l’hora d’encarar un esdeveniment de networking és l’elevator pitch. El terme es podria traduir com “discurs breu d’ascensor” i es tracta de tenir preparada una breu explicació de la teva idea de negoci o de la teva trajectòria i objectius professionals per tal de ser convincent en les converses que tinguis durant el networking.  Tenir ben treballada i assajada aquesta presentació pot augmentar molt les teves possibilitats d’aconseguir el teu objectiu en l’esdeveniment.Tags: responsabilitat social,ocupació,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,agència de col·locació,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web