Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

La Fundació Ibercaja recolza el projecte Fer+Sa Gran de Femarec
25/05/2018 12:45:21 , BarcelonaL’Obra Social de la Fundació Ibercaja ha donat suport durant el 2017 al projecte Fer+Sa Gran de Femarec mitjançant una subvenció que ha permès a l’entitat desenvolupar aquesta activitat, tal com porta anys fent. Amb aquest són ja dos anys consecutius els que porta Ibercaja subvencionant el projecte que permet procurar pel benestar dels usuaris i de les usuàries del nostre Centre Especial de Treball.

 

El projecte

La totalitat dels usuaris treballadors i de les usuàries treballadores del Centre Especial de Treball de Femarec tenen discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever. Aquests col·lectius envelleixen més ràpid que la resta i pateixen abans els canvis que dificulten seguir treballant amb la mateixa eficiència. No obstant això, l’activitat laboral els és indispensable, ja que es constitueix com l'eix central del seu procés de socialització.

És per això que Femarec ha creat el projecte Fer+ Sa Gran, un programa d’actuacions transversals i complementàries a l’activitat laboral dels usuaris i de les usuàries i un seguiment individual que té especial cura del seu procés d’envelliment. Aquestes actuacions els ajuden a arribar a l'edat de prejubilació en bones condicions i a poder continuar oferint un bon rendiment durant la seva activitat laboral.

 

El Centre Especial de Treball de Femarec

El Centre Especial de treball de Femarec ofereix productes i serveis amb valor social a les empreses. El CET dona feina a 150 persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental. A més, organitza activitats de caire cultural, esportiu, social i de formació per tal de facilitar la inclusió social de les treballadores i treballadors.Tags: responsabilitat social,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web