Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

La Seca-Espai Brossa programa “Aquí no paga ni Déu!” de Pot Teatre
18/05/2018 12:28:20 , BarcelonaAquí no paga ni Déu!” de Pot Teatre es podrà veure a La Seca-Espai Brossa del 27 de juny a l’1 de juliol. La sala ha inclòs en la seva programació ordinària aquest obra de la companyia teatral de Femarec.

 

Aquest fet és d’especial interès, ja que no és habitual que les sales de teatre incorporin en la seva programació estable obres realitzades per companyies de teatre inclusiu. Això és una mostra més del nivell de professionalització que ha assolit aquesta companyia, que ja ha realitzat dos espectacles i esta assajant-ne un tercer.

 

“Aquí no paga ni Déu!”

“Aquí no paga ni Déu!” és una adaptació musical de l’obra de Dario Fo, dirigida per Albert Gràcia, amb música composada per  Keco Pujol i adaptació del dramaturg, Marc Angelet. És un comèdia àcida que representa un sàtira crítica de la societat molt pertinent en el context de crisi mundial actual i que reflecteix els comportaments d’uns personatges extrems però representatius de qualsevol país desenvolupat avui en dia.

 

La companyia

Pot Teatre és la culminació de la professionalització d’un grup d’actors i actrius que van començar a actuar en el marc d’una activitat pedagògica que pretenia normalitzar l’accés del col·lectiu de persones amb discapacitat als espais de cultura i creació que fins aleshores els eren totalment aliens. Ara el repte és fer del teatre més que un instrument d’integració social i cultural i aconseguir que esdevingui la feina professional d’aquests actors i actrius.

 

La sala

La Seca va néixer amb la voluntat de constituir-se com a centre de referència per a creadors presents i futurs. Un espai de trobada, d’exhibició, d’intercanvi d’experiències, de transversalitat creativa i de diàleg en l’àmbit del pensament contemporani. Aquesta sala compta amb una programació estable d’arts escèniques i parateatrals, a més d’oferir tallers, seminaris i d’altres activitats.Tags: salut mental,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web