Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Pot teatre participarà a “L’Altre Festival” amb “Aquí no paga ni Déu!”
24/04/2018 16:59:59 , BarcelonaLa companyia Pot Teatre de Femarec ha estat seleccionada per L’Altre Festival per presentar la seva obra “Aquí no paga ni Déu!” en aquesta mostra internacional d’arts escèniques i salut mental. L’obra es podrà veure el dia 3 de juny al Teatre Kursaal de Manresa.

“L’Altre Festival”

Aquest festival es va crear l’any 2015 i des de llavors ha tingut tres edicions.  Els objectius d’aquest esdeveniment són els següents:

  •           Potenciar la creació d’espectacles per part de persones amb trastorn mental.

  •           Difondre i exhibir aquestes creacions.

  •           Reivindicar les arts escèniques i la creació de companyies com eficaç eina rehabilitadora, normalitzadora i inclusiva.

  •           Lluitar contra l’estigma envers les persones amb trastorn mental.

  •           Contribuir a l’enriquiment de la cultura popular del país.

Pot Teatre

Pot teatre és una companyia formada per actrius i actors amb discapacitat i/o trastorn mental sever, tots i totes treballadors/ores del Centre Especial de Treball de Femarec. Aquesta companyia té origen en el Teatre social de Femarec, una activitat extralaboral enfocada a facilitar la inclusió social i millorar les habilitats relacionals de les persones usuàries. Actualment, però, el grup de teatre s’ha professionalitzat, tot formant una companyia que produeix espectacles amb un estil propi i de qualitat que són exhibits en sales i festivals.

“Aquí no paga ni Déu!”

Es tracta d’una obra de Dario Fo que funciona com a sàtira crítica amb la societat. Retrata la historia d’un grup de dones que, en un moment de crisi econòmica, decideixen revoltar-se i assaltar comerços.  Es tracta d’una comèdia hilarant i, en el cas de la versió de Pot Teatre, musical. L’obra està dirigida per Albert Gràcia amb dramatúrgia i adaptació de Marc Angelet.Tags: Teatre,salut mental,discapacitat,malaltia mental,discapacitats,CET,Centre Especial de Treball,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web