Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

L’atur baixa un 1,61% respecte al mes de febrer
03/04/2018 16:40:55 , BarcelonaEl nombre de desocupats a Catalunya ha baixat en 6.720 persones respecte al mes anterior (-1,61%), acabant així el mes amb 411.461 aturats registrats a les oficines del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

A nivell estatal

 Catalunya s’ha situat com la segona comunitat autònoma on més s’ha reduït l’atur durant aquest mes de març. El País Valencià ocupa la primera posició, i cal destacar també que només va augmentar l’atur a Ceuta i Castella-La Manxa.

Evolució constant

 Amb aquesta baixada, Catalunya porta 57 mesos seguits registrant taxes interanuals en descens, des de juliol de 2013. En comparació amb març de 2017, hi ha un descens interanual d’un 7,7%.

Cursos per aturats de Femarec

 A Femarec oferim cursos de formació ocupacional i programes d'orientació laboral per facilitar la reincorporació al mercat laboral. 1 de cada 3 usuaris aconsegueix treball. Des del 1991 hem ajudat a més de 10.000 alumnes a trobar feina. Les nostres actuacions no tenen cost pels participants per la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).Tags: ocupació,Centre Especial de Treball,Cursos subvencionats,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,agència de col·locació,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web