Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Pot Teatre prepara l’adaptació musical de “Tot esperant Godot”
27/03/2018 15:19:54 , BarcelonaAvui, 27 de març, és el Dia mundial del teatre i ho volem celebrar explicant-vos les novetats de la nostra companyia: Pot Teatre presentarà aquest any una adaptació musical de “Tot esperant Godot”.

L’obra

 “Tot esperant Godot” és l’obra més reconeguda de Samuel Beckett, va ser escrita als anys 40 i estrenada per primera vegada l’any 1953 a París. Aquest obra és ja un clàssic del gènere de l’absurd i està protagonitzada per Vladimir i Estragó, que esperen un misteriós personatge anomenat Godot.

 L’adaptació

 La versió de Pot Teatre serà musical, com les dues anteriors produccions de la companyia (“Els músics de Bremen in concert” i “Aquí no paga ni Déu!”). L’adaptació és de Marc Angelet i esta dirigida per Albert Gràcia. Hi participen dos actors i tres actrius: Abert Férriz, Fernando Moreno, Marga Padrós, Ariadna Rallo i Anna Ma Martínez.  Fins al moment, Pot Teatre ha fet un espectacle infantil i un per un públic familiar, per tant, aquesta obra implica un canvi de registre i un repte important, ja que és tracta d’una peça que, tot i ser humorística, és de gran calat intel·lectual. De totes maneres, els membres de la companyia asseguren que no serà pas un espectacle difícil de seguir i que el públic el gaudirà molt. 

 La companyia

 Pot teatre és la companyia de teatre inclusiu de Femarec, composada íntegrament per actrius i actors amb discapacitat i/o trastorn mental sever que treballen al nostre Centre especial de treball. L’objectiu d’aquesta companyia és aconseguir que el teatre esdevingui més que un instrument d’integració social i cultural, i que arribi a ser l’ocupació professional dels seus membres.

Tags: Teatre,discapacitat,malaltia mental,discapacitats,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web