Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec es l’adjudicatària per a la impartició de diferents mòduls formatius
23/03/2018 8:57:03 , BarcelonaFemarec ha estat novament adjudicatària de diferents mòduls de formació de certificat de professionalitat, emmarcats dins del Programa Treball i Formació impulsat per Barcelona Activa. L’adjudicació es divideix en tres licitacions diferents.

Activitats Auxiliars de Magatzem

El lot 2, adjudicat a Femarec, del Certificat de Professionalitat COML0110 “Activitats Auxiliars de Magatzem” ens permet executar i impartir la formació dels mòduls MF01325_1 “Operacions Auxiliars de Magatzem” i MF0432_1 “Manipulació de Carretons Elevadors”.


Neteja d’espais oberts i instal·lacions industrials

El lot 6 del Certificat de Professionalitat SEAG0209 “Neteja en espais oberts i instal·lacions industrials” ens adjudica impartir la formació dels mòduls MF1313_1 “Neteja d’espais oberts” i MF1314_1 “Neteja en instal·lacions i equipaments industrials”.


Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals

I per últim, Femarec també ha estat adjudicatària del lot 7 del Certificat de Professionalitat SSCM0108 “Neteja de superfícies i mobiliari en edificis locals”. Aquest lot ens permet impartir la formació dels mòduls MF0972_1 “Neteja, tractament i manteniment de terres, parets i sostres en edificis locals” i MF1088_1 “Tècniques i procediments de neteja amb utilització de maquinària”

.

Formació a Femarec

A Femarec oferim cursos de formació ocupacional i programes d’orientació laboral per facilitar la reincorporació al mercat laboral. 1 de cada 3 usuaris aconsegueix treball. Des del 1991 hem ajudat a més de 10.000 alumnes a trobar feina. Les nostres actuacions no tenen cost pels participants per la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).
Tags: ocupació,Cursos subvencionats,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,agència de col·locació,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web