Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

L’atur baixa un 1,1% respecte al mes de gener
22/03/2018 12:35:24 , BarcelonaEl nombre de desocupats a Catalunya ha baixat en 4.685 persones respecte al mes anterior (-1,1%), acabant així el mes amb 418.181 aturats registrats a les oficines del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

 

L’afectació del Mobile

L'atur ha baixat a totes les províncies excepte a Lleida. El sector serveis és el que va experimentar una baixada més forta, de 4,071 persones. A Barcelona, amb l’inici del Mobile World Congress, més de 3.500 persones van sortir de l’atur per treballar al famós congrés de tecnologia o a llocs de treball indirectament relacionats, com l’hostaleria o el comerç.

 

Evolució constant

Amb aquesta pujada, Catalunya porta 56 mesos seguits registrant taxes interanuals en descens, des de juliol de 2013. En comparació amb febrer de 2017, hi ha un descens interanual d’un 7,6%, el que significa 34.000 desocupats menys registrats a l’atur a Catalunya.

 

Cursos per aturats de Femarec

A Femarec oferim cursos de formació ocupacional i programes d'orientació laboral per facilitar la reincorporació al mercat laboral. 1 de cada 3 usuaris aconsegueix treball. Des del 1991 hem ajudat a més de 10.000 alumnes a trobar feina. Les nostres actuacions no tenen cost pels participants per la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).
Tags: ocupació,Cursos subvencionats,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,agència de col·locació,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web