Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

El Departament de Salut dóna suport al Centre de Dia de Salut Mental de Femarec
12/03/2018 17:44:40 , BarcelonaEl Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha col·laborat amb el Centre de Dia de Salut Mental de Femarec, un rojecte pioner en l’àmbit sociolaboral perquè es troba enclavat en un Centre Especial de Treball. 

Un recurs que va néixer l’any 2001 com una resposta eficaç davant els serveis inadequats i saturats des d’aleshores i que ha generat bons resultats en tot moment. I és per aquests excel·lents resultats que el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha decidit tornar a donar suport a aquest projecte.o:p>

Aquest servei presta assistència a usuaris/es amb Trastorn Mental Sever (TMS) que precisen una atenció rehabilitadora psico-social i comunitària, o que causen baixa laboral per crisis o recaigudes en la seva patologia.

Majoritàriament es tracta de persones que presenten dificultats derivades de la seva malaltia, com aïllament social, manca d'habilitats socials, incomprensió de la seva situació, dificultat en les funcions cognitives superiors (pensament, llenguatge, atenció, memòria, capacitat de concentració...), dificultats psicomotrius, etc. Per tant, es persegueix una millora en l'autonomia personal i en la seva qualitat de vida.

L'equip, format per psicòlegs/gues, educadors/es i treballadors/es socials, porta a terme el programa de Centre de Dia en coordinació amb els equips d'USAPS i els i les professionals dels CSM (Centres de Salut Mental) de referència.

Una inversió social que, gràcies a l’eficàcia del servei, es tradueix en beneficis per a la persona amb malaltia mental i el seu entorn, ja que el programa s’adapta periòdicament a les necessitats de cada persona a cada moment.  Tags: responsabilitat social,aportació,salut mental,Centre de Dia,discapacitat,malaltia mental,Centre Especial de Treball,orientació,discapacitats,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web