Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

La Diputació de Barcelona col·labora amb el projecte Apren+ de Femarec
02/03/2018 11:35:55 , BarcelonaLa Diputació de Barcelona ha donat suport aquest any al projecte Apren+ de Femarec mitjançant una subvenció.

Aquest projecte treballa per mantenir i/o desenvolupar les habilitats d’aprenentatge de 20 joves amb necessitats educatives especials, incidint en aquelles habilitats més necessàries pel desenvolupament de la seva vida diària, com l’atenció, l’organització espai-temporal, la memòria i/o la motricitat manual. Amb el manteniment i millora de capacitats, milloren les seves oportunitats per accedir a altres recursos socioeducatius als quals no havien accedit amb anterioritat.

En aquest projecte es realitza una tasca de prevenció de deteriorament d’habilitats d’aprenentatge i es personalitza l’atenció mitjançant plans individuals. Les sessions individuals es compaginen amb sessions grupals. També hi ha participació de les famílies a les que se’ls ofereix orientació. El projecte el duen a terme un psicopedagog i un mestre.

Femarec treballa des de 1991 per millorar les condicions de vida de persones en situació de vulnerabilitat, mitjançant la formació i programes d’inserció sociolaboral.Tags: responsabilitat social,aportació,discapacitat,ocupació,Formació Ocupacional,integració laboral,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web