Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

L’ambaixadora de Femarec Imma Colomer rep el premi Ciutat de Barcelona
16/02/2018 9:58:04 , BarcelonaVolem felicitar l’actriu i ambaixadora de Femarec, Imma Colomer, que va rebre ahir el Premi Ciutat de Barcelona per la seva interpretació a l’espectacle Un tret al cap. Segons el jurat el premi se li ha atorgat per la seva saviesa escènica, que transcendeix el seu domini de l’ofici i la técnica i també pel seu compromís ètic i estètic en aquesta interpretació, que s’afegeix a una trajectòria exemplar. El jurat estava integrat per  l’Oriol Puig (president), la Beth Orfila, la Victòria Szpunberg, el Jordi Prat i Coll i la Magda Puyo.

 

La trajectòria professional

L’Imma Colomer és una cara molt popular per les seves interpretacions a la televisió, amb personatges destacats en sèries com Laberint d’ombres o Ventdelplà, entre d’altres. Tot i així la seva carrera va començar al teatre, àmbit en el que té una extensa i reconeguda trajectòria. L’Imma Colomer va ser cofundadora i actriu de la companyia Els Comediants, passant després a formar part de la companyia del Teatre Lliure, on va treballar durant 10 anys.  Ha estat dirigida per personalitats tan destacades com en Sergi Belbel, en Josep Maria Benet i Jornet o la Judith Colell.  També ha treballat en cinema en pel·lícules com Dones de Judith Colell o Frágil de Juanma Bajo Ulloa.

 

L’obra premiada

El premi ciutat de Barcelona li ha estat concedit per la seva interpretació a Un tret al cap de Pau Miró. Una obra en la que comparteix escenari amb actrius de la talla d’Emma Vilarasau i Mar Ulldemolins. Aquest muntatge teatral es una historia sobre la censura, tant política com privada, des del punt de vista de tres dones. Es va presentar al Festival Grec, va passar pel Festival Temporada alta i  va estar programada a la Sala Beckett.

 

El compromís social

L’Imma Colomer no és només una artista reconeguda, sinó que mostra també el seu compromís social com a ambaixadora de la Fundació  Femarec, que promou activitats relacionades amb la iniciativa social, la cohesió social i l’educació i promoció social, emparant, consolidant i finançant els projectes benèficoassistencials i sense ànim de lucre mitjançant el desenvolupament de la cooperació entre el sector públic, el privat i la iniciativa social de FEMAREC, SCCL.  Un dels pilars de la fundació és el seu cos d’ambaixadors, més de cent destacats representants del món de la cultura i l’esport de casa nostra que generosament fan d’altaveu de la situació de marginació i oblit en què viuen moltes persones del nostre entorn.Tags: responsabilitat social,Teatre,discapacitats,pobresa,salut mental,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web