Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

La importància de la destrucció de documentació confidencial
13/02/2018 15:41:00 , BarcelonaEn un context tan burocràtic com l'actual és evident que tant les empreses com les persones tracten informacions i documentacions de caràcter confidencial que han de rebre un tracte segur i privat per evitar filtracions no desitjades, fins i tot un cop han deixat de tenir ús.

Per aquest motiu, aquestes informacions o documentacions no poden llançar-se a les escombraries, sinó que han de seguir un procés de destrucció especial que asseguri la seva eliminació de forma privada i segura.

 De què parlem?

Quan parlem d'aquesta documentació confidencial corresponent a empreses, ens estem referint a aquella relativa als comptes i balanços econòmics, estratègies i informacions sobre els clients o accions dutes a terme que podrien suposar còpies d'estratègia o danys a l'estructura i organització de l'entitat .

A més, segons la normativa legal vigent en matèria de Protecció de Dades (LOPD), el responsable directe de la documentació referida està obligat al compliment de la correcta destrucció d'aquestes informacions, podent ser requerits els registres oficials de la seva destrucció per al compliment de la ISO27001 de Seguretat de la Informació. El no compliment d'aquesta obligació podria comportar una sanció d'entre 300.000 i 600.000 € al tractar-se d'infraccions molt greus.

A Femarec

A Femarec portem anys oferint aquest servei de destrucció de documentació confidencial d'una forma eficaç i segura. Comptem amb una destructora única a Barcelona, ​​que ens permet eliminar tot tipus de materials confidencials (disquets, CD, fusta, roba, metall, etc.), i amb una capacitat de destrucció de 1.200 kg. de material per hora.

Tant la recollida com el transport formen part del servei que s'ofereix, sent aquests també dos procediments que s'efectuen amb la màxima seguretat per evitar filtracions.

Després de l'eliminació s'emet el certificat de qualitat UNE-EN15173: 2010 de Destrucció Confidencial, que acredita i garanteix el compliment de la llei de protecció de dades de caràcter personal.

Aprofita l’oferta actual!

Contracta ara el servei i aprofita aquesta extraordinària oferta! A més, si tens curiositat per conèixer el servei, convidem a les empreses a visitar el nostre Centre Especial de Treball per a observar el procés de destrucció de documents i que puguin conèixer l'eficiència i confidencialitat del nostre personal i el nostre equip.Tags: Centre Especial de Treball,serveis CET,CET,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web