Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

La Diputació de Barcelona recolza el projecte Fer+Sa Gran de Femarec
23/01/2018 15:16:32 , BarcelonaLa Diputació de Barcelona ha donat suport aquest any al projecte Fer+Sa Gran de Femarec mitjançant una subvenció.

 

La totalitat dels usuaris treballadors i de les usuàries treballadores del Centre Especial de Treball de Femarec tenen discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever. Aquests col·lectius envelleixen més ràpid que la resta i pateixen abans els canvis que dificulten seguir treballant amb la mateixa eficiència. No obstant això, l’activitat laboral els és indispensable, ja que es constitueix com l'eix central del seu procés de socialització.

 

És per això que Femarec ha creat el projecte Fer+ Sa Gran, un programa d’actuacions transversals i complementàries a l’activitat laboral dels usuaris i de les usuàries i un seguiment individual que té especial cura del seu procés d’envelliment. Aquestes actuacions els ajuden a arribar a l'edat de prejubilació en bones condicions i a poder continuar oferint un bon rendiment durant la seva activitat laboral.

 

El Centre Especial de Treball de Femarec

 

El Centre Especial de treball de Femarec ofereix productes i serveis amb valor social a les empreses. El CET dona feina a 150 persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental. A més, organitza activitats de caire cultural, esportiu, social i de formació per tal de facilitar la inclusió social de les treballadores i treballadors.Tags: responsabilitat social,aportació,discapacitat,salut mental,malaltia mental,integració laboral,discapacitats,CET,Centre Especial de Treball,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web