Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

El Departament de Cultura de la Generalitat col·labora amb Femarec
09/01/2018 15:14:50 , BarcelonaGràcies a la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya Femarec ha pogut donar continuïtat durant aquest passat 2017 al projecte SAO Foment del Català. El Servei d'Anàlisi de l'Ocupabilitat i Atenció Social (SAO) busca augmentar les possibilitats d'entrar al mercat laboral dels joves en situació d'atur i amb dificultats per trobar feina.

 

L'objectiu s'aconsegueix gràcies a una millor comprensió i fluïdesa de la llengua catalana, l'adquisició de vocabulari relacionat amb el mercat laboral i, per descomptat, l'assumir les competències per afrontar un procés de selecció.

 

La necessitat de realitzar aquest servei ve, per una banda, de l'alta taxa d'aturats que pertanyen a col·lectius amb nivells lingüístics deficitaris, sobretot pel que fa al català. D'altra banda, creiem que el català és indispensable per a una completa inserció laboral i social a la realitat de Catalunya.

 

El Departament de Cultura ha escollit aquest projecte com a beneficiari de les subvencions atorgades a iniciatives sense ànim de lucre adreçades a promoure l'ús de la llengua catalana a Catalunya.

 

El SAO, dins del qual s'emmarca l'itinerari específic de foment del català, és una activitat que porta més de 10 anys aportant competències laborals indispensables per obtenir i / o mantenir la feina a més de 8.000 persones pertanyents a diversos col·lectius en risc d'exclusió .Tags: ocupació,Formació,integració laboral,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web