Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec us desitja un 2018 ple de futur
20/12/2017 10:47:07 , BarcelonaFemarec ha creat una felicitació animada per desitjar unes bones festes a totes aquelles persones que han recolzat i fet possible que el seu projecte social sigui realitat un any més.

El lema d’aquesta felicitació és Un 2018 ple de futur, un missatge que simbolitza el desig de l’entitat perquè tothom gaudeixi d’un nou any ple de prosperitat i bonança.

A més, els i les alumnes del curs PFI d’Auxiliar de Comerç i Atenció al públic han aprofitat l’arribada del desembre i el Nadal per realitzar una activitat comercial per posar en pràctica tot allò que han après al llarg dels últims mesos. En concret, han col·laborat en la decoració dels diferents centres de Femarec.

Cal destacar que, com Femarec és una entitat especialitzada en gestió de residus, els elements decoratius que han dissenyat els alumnes de comerç s’han fet amb materials reutilitzats.

D’altra banda, els treballadors i treballadores del Centre Especial de Treball han estat elaborant lots de Nadal per a empreses i també diferents regals solidaris.

Entre tots farem que aquest 2018 sigui un any ple d’oportunitats per a les persones en risc d’exclusió. Seguim construint futur, continuem generant oportunitats!

Molt bon any a totes i a tots!Tags: responsabilitat social,salut mental,Centre de Dia,discapacitat,malaltia mental,Centre Especial de Treball,Cursos subvencionats,Formació Continuada,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,serveis CET,gestió de residus,formació continuada,CET,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web