Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec estrena local per als cursos de formació
12/12/2017 16:12:25 , BarcelonaA fi de millorar les activitats pràctiques per al desenvolupament de cursos de formació professionalitzadora i ocupacional, Femarec ha ampliat les seves instal·lacions adquirint un espai de 650 m² condicionat com a aula taller per al desenvolupament de diverses activitats. El local es troba al Carrer Puigcerdà, per la zona Maresme/Fòrum i molt a prop del nostre Centre especial de treball.

Activitats al nou local

En aquest nou local es realitzaran les següents activitats:

  • Cursos de formació professionalitzadora d'auxiliar de magatzem, logística i Operació de Carretons Elevadors Norma UNE 58451:2016
    L'espai disposa de tots els equips de manutenció necessaris per fer les pràctiques : carretó frontal, retràctil, transpalet i apilador. Així com els seus implements i estris per a la seva neteja i manteniment, prestatgeries de magatzem i palets amb i sense càrrega, cons i similars.

  • Cursos de formació professionalitzadora d'operari de neteja industrial, edificis i locals:
    L'espai també permet el desenvolupament de pràctiques de neteja de superfícies en instal·lacions industrials, edificis i locals.
    El taller disposa de tota la maquinària necessària per realitzar-les: hidronetejadora, fregadora, màquina d'injecció/extracció i màquina rotativa. Tanmateix comptem amb productes de neteja respectuosos amb el Medi Ambient i que tenen l'etiqueta ECOLABEL que ho certifica.

  • Tallers de formació ocupacional i prelaboral per a persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever. L'espai compta amb tots els equips de protecció individual necessaris per realitzar les pràctiques amb totes les garanties de seguretat per donar acompliment a la normativa reguladora en matèria de Prevenció de Riscos Laborals.

A part dels cursos que s'impartiran al nou local, Femarec té una àmplia oferta formativa/b>,, tant de formació ocupacional per aturats, com de formació continua per treballadors en actiu.o:p>Tags: ocupació,Cursos subvencionats,Formació Continuada,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,agència de col·locació,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web