Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

La donació del Centre especial de treball arriba a Sri Lanka
14/11/2017 15:16:03 , BarcelonaEls retoladors i llapis de colors que es van enviar des del Centre especial de treball (CET) a Sri Lanka ja han arribat als seus destinataris.


Dins els diversos serveis que ofereix el nostre Centre especial de treball, trobem el de distribució de
material d'oficina per a empreses. Amb l'estoc sobrant de retoladors i llapis de colors nous, es fan donacions a diverses entitats, associacions o ONG's que en necessiten.


El setembre passat en Sergio i l'Eva, un metge i una infermera de la ONG
nsp3 Ayuda Sri Lanka, van venir al CET a recollir material que ja ha estat entregat a nenes i nens del país asiàtic.

Nsp3 es una ONG centrada en millorar les condicions de vida dels habitants de les poblacions afectades pel tsunami de l'any 2004. Els tres pilars principals en que es basen les seves actuacions són: l'ajuda mèdica i sanitària, l'ajuda destinada a la creació de feina i les pensions compensatòries. També treballen en dos centres psicològics/educacionals.


A més d'aquest donació a Sri Lanka, el CET també ha repartit material d'oficina a l'Espai Familiar i Centre Obert de Sant Martí, a quatre centres oberts Iniciatives i programes de Viladecans, al Casal dels Infants, a Sàhara Horta, als equips EAIA de Barcelona i al Casal Infantil Municipal El Vaixell.


El Centre Especial de Treball de Femarec


El
Centre Especial de treball de Femarec ofereix productes i serveis amb valors socials a les empreses. El CET dona feina a 150 persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental. A més, organitza activitats de caire cultural, esportiu, social i de formació per tal de facilitar la inclusió social de les treballadores i treballadors.Tags: responsabilitat social,Centre Especial de Treball,serveis CET,CET,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web