Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

OFERTES DE TREBALL PER SECTORS
04/07/2017 13:19:02 , BarcelonaLa cerca de treball a través d’internet acostuma a fer-se en pàgines web o aplicacions mòbil de caire generalista. Per trobar les ofertes més adients al nostre perfil professional és aconsellable cercar en portals especialitzats per sectors laborals.

Per millorar la vostra cerca d’ofertes, us presentem diferents pàgines webs especialitzades en ofertes de feina en àmbits concrets:

 

Turisme i restauració

 • Turiempleo: Portal amb una gran borsa de treball especialitzada en turisme i oci. Podreu trobar vacants de cambrer, cuiner, animador, barman, relacions públiques, etc.

 • Animajobs: Web d’ofertes d’animació turística com instructors d’activitats dirigides, monitors d’esport, animadors musicals, educadors infantils, etc.

 • Hosteleo: Pàgina especialitzada en hostaleria i turisme amb ofertes de grans empreses i cadenes del sector. Hi ha ofertes de recepcionista, responsable de sala, cambrer/a, fregaplats, ajudant de cuina, etc.

 • Gastroempleo: Web de treball especialitzada en el sector de la restauració i gastronomia.

 

Informàtica i tecnologia

 • Tecnoempleo: Web especialitzada en ofertes d’informàtica i telecomunicacions. Permet cercar treball a l’estranger i també pel nivell del perfil professional.

 • Stratos: Punt de trobada d’ofertes de feina de programadors, enginyers i desenvolupadors informàtics.

 • COETIC: Borsa de treball oberta del Col·legi d’Enginyers Informàtics de Catalunya.

 

Salut i educació

 • EducaJobs: Portal especialitzat en perfils professionals de professor/a, psicòleg/a i monitors/es

 • InfoResidencias: Pàgina web per trobar treball en atenció a persones de la 3ª edat. Hi ha ofertes de gerocultor/a, infermer/a, fisioterapeuta, metge, treballador/a social, etc.

 • SportsJob.cat: Web amb una gran borsa d’ofertes de treball vinculades al sector esportiu.

 

Transport i logística

 • JobTransport: Pàgina web especialitzada en treball de logística. Ofertes de xofer, operari, conductor, mecànic, mosso de magatzem, repartidor, carretoner, etc.

 • LogísticayTransporte: Web amb ofertes de feina del sector logístic com responsable, mosso/a de magatzem, operador/a de tràfic, comercial de transport, etc.

 

Administració

La gran majoria d’ofertes en l’àmbit d’administració i finances es concentra en portals de treball de caire generalista que podeu trobar en aquest enllaç.

 

Discapacitat

 • També existeixen webs especialitzades en treball per a candidats amb discapacitat amb ofertes de feina de diferents àmbits:

 •  Portal DisJob: Pàgina web per trobar ofertes dirigides a persones amb discapacitat i perquè les empreses socialment responsables puguin trobar professionals d’aquestes característiques.

 • Merc@dis: Portal d’ofertes de treball per a persones amb discapacitat.

 

ACONSEGUEIX FEINA AMB FEMAREC

Tot i trobar infinitat d’ofertes i enviar molts currículums, és habitual no fer o no superar l’entrevista de treball.

En aquest cas és important comptar amb l’ajut d’una entitat especialitzada en inserció laboral. A Femarec comptem amb un gran equip de professionals que t’ajudaran a preparar-te per aconseguir una feina. Rebràs assessorament, possibilitat de fer cursos i programes d’inserció totalment subvencionats, i acompanyament en la cerca de treball. Només durant l’any 2016, Femarec ha inserit gairebé 1.000 persones al món laboral.Tags: ocupació,Cursos subvencionats,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,agència de col·locació,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web