Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

El treball de Femarec durant 2016, en xifres
30/06/2017 14:20:35 , BarcelonaL’any 2016, Femarec va ajudar a aconseguir o mantenir un treball a més de 10.000 persones.

 

Accions de formació i orientació per al treball

Al nostre centre del carrer Sardenya de Barcelona, vam desenvolupar diverses accions i cursos dissenyades per orientar i formar a persones en atur que necessitaven incorporar-se a un lloc de treball. Estem parlant de 3.667 participants, dels quals 986 finalment van aconseguir una feina (el 27% del total). 

D’una banda, 2805 d’aquestes persones van cercar la seva inserció en un lloc de treball mitjançant els nostres itineraris d’acompanyament individualitzat a la inserció laboral. En aquests programes, participant i tècnic/a de referència treballen els elements que poden dificultar o facilitar la recerca i/o manteniment d’una feina.

D’altra banda, els nostres cursos per a persones a l’atur amb o sense discapacitat van comptar amb 695 alumnes. Les nostres formacions estan especialitzades en feines i llocs de treball de diversos sectors amb gran demanda de personal. Estan totalment subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). 

Durant el 2016, també vam executar 11 PFI (Programes de Formació i Inserció per a joves que han deixat l’ESO), tant a Barcelona com a altres localitats de la província. En aquest marc, vam atendre a 150 menors de 21 anys.

 

Formació per a treballadors en actiu

Així mateix, vam organitzar 462 cursos per a 6500 professionals de diversos àmbits, però en especial del de serveis a les persones i el de l’ensenyament. Amb aquestes formacions, vam requalificar-los per tal que tinguessin coneixement de les darreres tècniques i avenços del seu sector, per tal que poguessin mantenir un alt nivell de qualitat en el desenvolupament de les tasques pròpies de la seva feina.:p>

 

25 anys de treball per les persones en atur

L’any 2016, a més, vam celebrar el 25è aniversari de l’entitat. Des del 1991, hem atès a aproximadament 25.000 persones a l’atur de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i prop de 160.000 professionals de tota la península. I la nostra intenció és continuar la nostra feina per aconseguir una societat el més justa possible.Tags: ocupació,Cursos subvencionats,Formació Continuada,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,pobresa,RMI,agència de col·locació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web